Bedankt voor je bestelling!

We helpen je graag zo goed mogelijk op weg met je Black Seed producten. Daarom is het belangrijk om alle stappen zo goed mogelijk te doorlopen. Zo blijf je op de hoogte van de laatste nieuwtjes, weet je hoe je het product zo goed mogelijk moet gebruiken en krijg je een presentje voor bij je volgende bestelling.

Hoe gebruik je Black Seed producten? 🍀

Bij Black Seed Pharma® haal je de beste Black Seed premium natuurproducten in huis. Alleen bij ons vind je (gepatenteerde) Black Seed producten met verschillende doeleinden: cosmetisch, culinair en voor medisch gebruik. Omdat de gebruikshandelingen voor ieder product anders zijn verwijzen we je naar onze gebruikshandleidings-pagina.

 

 

Volg jij ons al op de sociale media? ❤️

We houden je graag op de hoogte van de laatste productupdates, acties en gebruikersinformatie. Als je ons wilt volgen kan dat via de volgende kanalen: 

 

Laat ons je unboxing zien! 📦

Laat je unboxing en producten zien op social media en tag @BlackSeedPharma. Jouw story (verhaal) zullen we zeker opnieuw delen voor wederzijdse blijdschap! 

Gratis Black Seed bij je volgende bestelling! 🆓

We zien jouw gezondheid graag verbeteren. Daarom krijg je van ons bij je volgende bestelling een welkome presentje: Gratis 50 gram Black Seed (zaadjes)! Het enige wat je hoeft te doen is Black Seed (zaadjes) toevoegen aan je bestelling en bij het afronden van je bestelling de kortingscode “FREEBS” gebruiken.

Met dit zwart zaad kun je heerlijk gebruiken in yoghurt, als (gezichts)masker, voor in brood, in je honing, voor het maken van cremes of een van de vele andere toepassingen. 

 

Tot slot… 😞

Dit was het voor nu. Maar we hopen dat je het niet hierbij laat en we je in de toekomst weer mogen verwelkomen. We houden contact!

Team Black Seed Pharma – Premium Healthcare Essentials  ❤️‍🔥